065 245 46 35
O NAMA

Agenciju za promet nekretnina "START-SMART S&B" čini tim profesionalnih,licenciranih agenata i menadžera sa dugogodišnjim iskustvom. Pored iskustva, a ne manje bitno, naš tim pored profesionalizma pruža jedan domaćinski odnos zasnovan, pre svega na poverenju i ljubaznosti. Pored vrhunskih agenata i menadžera nudimo Vam i saradnju sa vrhunskim advokatima koji su nam na raspolaganju da pored sastavnog dela prodajnog procesa (predugovora, ugovora) daju i besplatne pravne savete, nekada i ne vezano za nekretninu koju kupujete ili prodajete. Dobićete iskreni odgovor na svako pitanje, finansijsku i pravnu sigurnost a naj bitnije od svega bićete zadovoljni i preporučiti nas dalje.Jer dobra preporuka znači da smo mi obavili dobar posao, a Vi zadovoljni. A to nam je upravo i zadatak i cilj.

KONTAKT
Start Smart S&B
Njegoševa 43, Vračar
1100 Beograd, Srbija
+381 11 245 46 35
+381 65 245 46 35
office@startnekretnine.com
startsmartnekretnine@gmail.com
Reg.br. agencije688
PIB109543559
Matični broj64250426

START NEKRETNINE

Poštovani klijenti, oglase za prodaju nekretnina možete pronaći na stranici prodaje ili preko pretrage na početnoj stranici. U ponudi se nalaze stanovi, kuće, poslovni prostori i lokali. Naši agenti proveravaju sadržaj svakog oglasa pre njegovog objavljivanja na sajtu. Kvalitet oglasa je naš osnovni cilj i nećemo objavljivati ono što ne zadovoljava određene kriterijume.

Takođe na našem sajtu možete videti i oglase za izdavanje nakretnina, gde se takođe nalaze stanovi, kuće, poslovni prostori, lokali.

© Sva prava zadržana. 2018. StartNeretnine. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez prethodnog odobrenja.
Dizajn Creative Web